Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

ΑΡΘΡΑ / ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ / "Το τέλος εποχής των ακουστικών βαρηκοΐας! Μια επαναστατική αγωγή...

Το τέλος εποχής των ακουστικών βαρηκοΐας!
Η επαναστατική αγωγή Έλληνα καθηγητή επαναφέρει την ακοή με φυσικό τρόπο σε 28 ημέρες

Θα προκαλέσει καταστροφή στην αγορά των βοηθημάτων ακοής, η νέα μέθοδος αναγέννησης της ακοής; Διακεκριμένοι ειδικοί στην ωτορινολαρυγγολογία δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται αυτό να συμβεί. Με την ανάπτυξη της φυσικής μακρομοριακής φόρμουλας από Έλληνα καθηγητή, ακολούθησε μία μακρά αναμενόμενη επανάσταση στον αγώνα για καλύτερη ακοή.

Πάνω από 14 χιλιάδες χρήστες της αγωγής, αναγέννησαν τα ακουστικά τους κύτταρα σε 28 ημέρες. Ως αποτέλεσμα, ανέκτησαν οξύτητα ακοής όπως στην ηλικία των 20-25 ετών. Ακόμη κι εκείνοι που απειλούνταν από ολική κώφωση. Πώς είναι δυνατόν;


Ο καθ. Γρηγόριος Κυριακίδης (ειδικός στη μοριακή βιολογία) αποφάσισε να απελευθερώσει τη μητέρα του από την προοδευτική κώφωση και να αποκαταστήσει την ακοή της - και αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας επανάστασης στον τομέα της ωτορινολαρυγγολογίας. Ο καθηγητής, μετά από 11 μήνες εργαστηριακών δοκιμών, ανέπτυξε μια φυσική, ασφαλή και εύκολη στη χρήση φόρμουλα ενίσχυσης της ακοής.

Επαγγελματικά ιατρικά περιοδικά έχουν ήδη χαιρετίσει ένθερμα αυτή τη θεραπεία "ως ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην ωτορινολαρυγγολογία", ενώ ο καθηγητής για το επίτευγμά του προτάθηκε να λάβει Βραβείο Νόμπελ. Χάρη στη δράση της φόρμουλάς του, ακόμη και άτομα με πολύ προχωρημένη κώφωση μπορούν να αναγεννήσουν τα ακουστικά τους κύτταρα, να ανακτήσουν φυσική ικανότητα ακοής και να απαλλαχθούν από την ανάγκη χρήσης ακουστικών βαρηκοΐας

"Τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι πεταμένα χρήματα!" Ποιοι είναι οι λόγοι για μια τέτοια εντύπωση;

Αυτά τα λόγια επιβεβαιώνονται ήδη από 14 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες της μακρο-μοριακής φόρμουλας για την αναγέννηση της ακοής, οι οποίοι έχουν ήδη πετάξει τις συσκευές ενίσχυσης ακοής. Γι' αυτό αποφασίσαμε να εξετάσουμε λεπτομερώς αυτές τις συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, να ελέγξουμε ποια είναι τα μειονεκτήματά τους και ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα που έχουν απώλεια ακοής και χρησιμοποιούν αυτές τις συσκευές. Ακολουθούν τα συμπεράσματα:


 • Τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι ακριβά

  Το κόστος μιας τέτοιας συσκευής ανέρχεται σε 500 μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ και δεν σταματούν εδώ τα έξοδα. Χρειάζονται επίσης μπαταρίες όπου το ετήσιο κόστος τους είναι πάνω από 100 ευρώ! Ακόμη και αν κάποιος έχει αυτά τα χρήματα, δεν θα αποφύγει άλλα μειονεκτήματα αυτής της συσκευής.

 • Προκαλούν ντροπή και δυσφορία

  Όσοι φορούν ακουστικά βαρηκοΐας, υποφέρουν, γιατί αντιμετωπίζονται ως άτομα με ειδικές ανάγκες. Αισθάνονται λύπη όταν οι άνθρωποι στο δρόμο τους παρακολουθούν με οίκτο "Τι είναι αυτό που κρέμεται από το αυτί του;".

 • Παράγουν ενοχλητικό σφύριγμα

  Τα άτομα που φορούν ακουστικά βαρηκοΐας διαμαρτύρονται για την άσχημη ποιότητα του ήχου που ακούν. Η συσκευή παράγει ενοχλητικά σφυρίγματα, που προκαλούν ευερεθιστότητα και άγχος.

 • Αποτελούν αιτία λοιμώξεων που επιδεινώνουν την απώλεια ακοής

  Στη συσκευή πολλές φορές αναπτύσσονται μύκητες που προκαλούν σοβαρές λοιμώξεις στο αυτί. Αυτές με τη σειρά τους, βλάπτουν ακόμη περισσότερο την ικανότητα ακοής.

 • Ενισχύουν τον ήχο μόνο όταν τοποθετούνται στο αυτί

  Η συσκευή πρέπει να αφαιρείται προτού έρθει σε επαφή με το νερό π.χ. πριν το μπάνιο. Αφαιρείται επίσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν παρέχει δυνατότητα μόνιμης ανάκτησης ακοής.

Για αυτό το λόγο η μακρομοριακή αγωγή του καθ. Κυριακίδη είναι μια πραγματική επανάσταση στον αγώνα για καλύτερη ακοή

Η συσκευές ενίσχυσης ακοής ενισχύουν τεχνητά τους ήχους μόνο όταν τοποθετούνται στο αυτί. Από την άλλη η αγωγή του καθ. Κυριακίδη ανανεώνει τα ακουστικά κύτταρα αποκαθιστώντας την φυσική ακουστική ικανότητα χωρίς συσκευή. Οι ουσίες που περιέχονται σε αυτή, έχουν ισχυρές αναγεννητικές ιδιότητες. Η καθημερινή εισαγωγή αυτών των ουσιών στα αυτιά, αποκαθιστά την ακουστική ικανότητα ακόμη και σε άτομα με σοβαρή απώλεια ακοής.

Τώρα μπορεί ο καθένας να ανακτήσει 100% φυσιολογική ακοή

Η αγωγή είναι ήδη διαθέσιμη σε λιανική πώληση με την ονομασία Nutresin Herbapure Ear. Η φόρμουλα έχει ελαιώδη μορφή, η οποία εφαρμόζεται εύκολα στο αυτί με τη χρήση μιας πιπέτας. Η εφαρμογή της είναι απολύτως ασφαλής για τον οργανισμό, όπως επιβεβαιώνεται από επιπλέον μελέτες του γερμανικού ερευνητικού κέντρου στη Στουτγάρδη. Οι μελέτες αυτές έδειξαν επίσης, ότι η αγωγή έχει πάνω από 98% αποτελεσματικότητα. Χάρη σε αυτή, άτομα ηλικίας 38-93 ετών, σε μόλις 28 ημέρες απόκτησαν θεαματικά αποτελέσματα στον αγώνα για την καταπολέμηση των προβλημάτων ακοής. Ανεξάρτητα από την ηλικία τους, την αιτία και τη διάρκεια των προβλημάτων τους με την ακοή.

Τα άτομα αυτά αμέσως μετά την εφαρμογή της φόρμουλας, καθάρισαν τον ακουστικό τους πόρο. Χάρη σε αυτό, βελτίωσαν την ακοή τους έως και κατά 50% και άρχισαν να αντιλαμβάνονται ένα πληρέστερο φάσμα ήχων σε μεγάλους χώρους. Τις επόμενες ημέρες της αγωγής, τα άτομα αυτά, αύξησαν το επίπεδο ευαισθησίας του αυτιού στην ανθρώπινη ομιλία, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να ακούν καθαρά μια ομιλία ακόμη και στο θόρυβο της πόλης. Στη συνέχεια απαλλάχθηκαν από τους πονοκεφάλους και τις εμβοές που ήταν αποτέλεσμα ακαθαρσιών στον ακουστικό πόρο.

Ως αποτέλεσμα, μειώθηκε η υπερφόρτωση των κέντρων ακοής στον εγκέφαλο έως και 80% και απόκτησαν 3 φορές περισσότερη ενέργεια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μετά από 28 ημέρες αγωγής, κάθε συμμετέχων δήλωσε ομόφωνα ότι η ακοή του είχε οξυνθεί. Σήμερα ακούν ακριβώς όπως στην ηλικία των 20-25 ετών!

Τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα της αγωγής μιλούν από μόνα τους:

50% καλύτερη ακοή από απόσταση

αναγέννηση ακοής - ακριβής κατανόηση ομιλίας

15 φορές καλύτερη αντίληψη ψιθύρου και χαμηλών τόνων

επαναφορά οξύτητας της ακοής σε ηλικία 20-25 ετών

1η εβδομάδα

2η εβδομάδα

3η εβδομάδα

4η εβδομάδα

1η εβδομάδα – αύξηση άνεσης της ακοής κατά 50%, καλύτερη ακοή από μεγάλη απόσταση

2η εβδομάδα – αναγέννηση νεκρών και κατεστραμμένων ακουστικών κυττάρων, ακριβής κατανόηση ομιλίας

3η εβδομάδα – βελτίωση αντίληψης ψιθύρων και χαμηλών τόνων κατά 15 φορές, μείωση εμβοών στα αυτιά

4η εβδομάδα – ανακούφιση των κέντρων ακοής στον εγκέφαλο, ανάκτηση ακουστικής ικανότητας από την ηλικία των 20-25 ετών

Ο κύριος Ιωάννης Μαράκης (72 ετών) από Ξάνθη είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους στην Ελλάδα που εφάρμοσαν το Nutresin Herbapure Ear:

"Τα προβλήματα ακοής εμφανίστηκαν σε μένα εδώ και πολύ καιρό, μετά τα 40. Σκέφτηκα ότι είναι φυσιολογικό - ότι γερνάω, οπότε και ακούω χειρότερα. Αλλά μετά από μερικά χρόνια άρχισα να μην καταλαβαίνω αυτά που μου λένε. Ένιωθα ντροπή να επαναλαμβάνω συνεχώς: Τι; Ορίστε; Παρακαλώ; Φορούσα ακόμη και ακουστικό. Είχα ξοδέψει μια περιουσία για αυτό, ένα ποσό ίσο με δυο συντάξεις μου, αλλά μόνο με ενοχλούσε! Δεν ήθελα καμία επέμβαση. Να έβαζα νυστέρι στο αυτί μου; Με τίποτα! Με τον καιρό ανακάλυψα το Nutresin Herbapure Ear. Τώρα ξέρω ότι αν είχα εφαρμόσει αυτή την αγωγή, θα είχα κάνει το λάθος της ζωής μου. Ήμουν εντελώς κουφός και αρκούσαν 4 εβδομάδες για να ακούω ακόμη και ψιθύρους χωρίς συσκευή! Μπορώ να βλέπω τηλεόραση, να ακούω ραδιόφωνο και να μιλώ στο τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακούω επιτέλους τους ανθρώπους στο δρόμο, στα καταστήματα και στο λεωφορείο. Είναι τόσο μεγάλη ικανοποίηση να ακούς και πάλι το θρόισμα των φύλλων και το κελάηδημα των πουλιών στο πάρκο. Ευχαριστώ πολύ".

Ποιος ο λόγος να ξοδεύεις μια περιουσία για ένα αναποτελεσματικό ακουστικό βαρηκοΐας, από τι στιγμή που μπορείς με φυσικό τρόπο και φτηνά να ανακτήσεις την ακοή σου;

Η αποτελεσματικότητα του Nutresin Herbapure Ear έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας από το γερμανικό ερευνητικό κέντρο στην Στουτγάρδη. Ο καθ. Κυριακίδης λαμβάνει συνεχώς υποψηφιότητες για βραβείο για τις ανακαλύψεις του, συμπεριλαμβανομένης της υποψηφιότητας για Βραβείο Νόμπελ

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να λάβεις το Nutresin Herbapure Ear με τη συμμετοχή στην εκπτωτική πλατφόρμα με χρηματοδότηση 28 € φτηνότερα. Χρηματοδότηση δικαιούνται όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μετά το έτος 1938. Η αγωγή μπορεί να αποκτηθεί μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας.

Κάνε κλικ εδώ, για λάβεις την αγωγή με χρηματοδότηση
και να ανακτήσεις και πάλι φυσιολογική ακοή >>

Η ειδική προσφορά τελειώνει σήμερα!

Σχόλια

Θωμάς

λένε ότι οι Έλληνες δεν έχουν επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα εξαιρετικό επίτευγμα όπως τα χρόνια των λαμπρών Ελλήνων. Πολλά μπράβο στον συμπατριώτη μας.

βαρβάρα

εγώ χρησιμοποίησα αυτό το έλαιο αφού το έλαβα με τη συμμετοχή στην εκπτωτική πλατφόρμα. Κόστισε λίγα χρήματα και βελτίωσα την ακοή μου. νιώθω σαν νέα. το συνιστώ ολόψυχα

Μαρία

κάτι δεν στέκει εδώ πέρα. Γιατί ακριβός 28 και μετά θα ανακτήσω την ακοή μου; ακούγεται σαν ψέμα

σοφία

*Μαρία Όταν ένα ερευνητικό κέντρο διεξάγει κάποιες κλινικές δοκιμές μιας ουσίας, τα αποτελέσματα πάντα δίνονται για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτές είναι οι οδηγίες μια έρευνας. Το μέσο αποτέλεσμα της ομάδας δοκιμών ήταν προφανώς 28 ημέρες!!! ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Εκτός αυτού, γράφεται "ακριβώς" και όχι "ακριβός"...

Γιάννης

Θα σας πω μερικά πράγματα, γιατί έχω υποφέρει από ακουστικά ενίσχυσης ακοής σχεδόν 6 χρόνια. Τα χρόνια εργασίας στα ναυπηγεία μείωσαν σημαντικά την ακοή μου. Για ακουστικά έχω ξοδέψει συνολικά 1250 ευρώ, ένα ποσό όχι τόσο μεγάλο για έναν συνταξιούχο ναυπηγό. Αυτά τα ακουστικά με κούραζαν, έπρεπε να τα βάζω, να τα βγάζω, να προσέχω κλπ. Τα εγγόνια με φοβόντουσαν. Πριν από τρεις εβδομάδες έλαβα από την κόρη μου αυτό το παρασκεύασμα και αμέσως πέταξα τα ακουστικά. Ανέκτησα την ακοή μου! Δεν ξέρω αν λειτουργεί στον καθένα, αλλά σε ένα λειτούργησε. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Αντρέας

δοκίμασα και εγώ το Nutresin Herbapure Ear και έκανα ότι καλύτερο. Το χρησιμοποιώ εδώ και δυο εβδομάδες, αλλά ακούω ήδη πολύ καλύτερα. Ακούω κανονικά τους ανθρώπους στα μαγαζιά και στο λεωφορείο, χωρίς συσκευή. Επιτέλους μπορώ να ζήσω σαν κανονικός άνθρωπος.

Μαίρη

μπαίνοντας σε αυτή την ιστοσελίδα δεν περίμενα ότι θα διαβάσω τέτοια θαύματα. Πρέπει να αποκτήσω την αγωγή. Έχω κουραστεί με το ακουστικό. Το κρύβω με τα μαλλιά μου, αλλά φαίνεται και πάλι, ενώ αυτοί οι θόρυβοι και οι τριγμοί σε κάνουν να τρελαίνεσαι. Επιτέλους θεέ μου θα απαλλαγώ από όλα αυτά.

Χαρίκλεια

εργάζομαι σε δημόσια υπηρεσία και δέχομαι συνεχώς πολίτες. Ζητούσα συνέχεια να επαναλάβουν αυτά που έλεγαν, ένιωθα αμήχανα. Τελικά ο προϊστάμενος ήθελε να με απολύσει, οπότε αγόρασα αυτό το ενοχλητικό κουτί με το κορδόνι που προεξέχει από το αυτί. Πρέπει όμως να έχω και μια καλή εμφάνιση. Δεν είμαι ακόμη ηλικιωμένη και είμαι και ελεύθερη. Αρκετές φορές συνάντησα γοητευτικούς άντρες, αλλά ένιωθα ντροπή για αυτή την συσκευή. Και επιτέλους θα αλλάξω τη ζωή μου, ευχαριστώ!! :)

Μιχάλης

@Χαρίκλεια σε τέτοιες καταστάσεις η εμφάνιση δεν έχει σημασία. Αλλά έχεις δίκιο, θα νιώσει μεγάλη διαφορά όταν εφαρμόσεις την αγωγή Nutresin Herbapure Ear. Εγώ είχα μεγάλο πρόβλημα ακοής και έπρεπε να την εφαρμόσω 1,5 μήνα για να ανακτήσω 100% φυσιολογική ακοή. Αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος, βρήκα επιτέλους καλή δουλειά και βγαίνω έξω. Εύχομαι και σε σένα το ίδιο. Σε χαιρετώ.

Άννα

Η μητέρα μου είναι πλέον αρκετά μεγάλη, οπότε θέλω να ρωτήσω αυτού που την εφάρμοσαν πόσο χρονών είναι. Υπάρχουν εδώ άτομα ηλικίας 80 ετών ή με συγγενείς/γνωστούς; Θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποια πιθανότητα για τη μητέρα μου, δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της, δεν ακούει στο τηλέφωνο. Οι γείτονες χτυπάνε τον τοίχο όταν βλέπει τηλεόραση. Ένας εφιάλτης, αλλά την λυπάμαι. Παρακαλώ απαντήστε. Άννα.

Δανιήλ

@Άννα σε εμένα τα προβλήματα ακοής είναι κληρονομικά. Το εφάρμοσα εγώ και ο πατέρας μου που είναι 93 ετών. Η ακοή του πατέρα μου βελτιώθηκε σε μόλις τρεις εβδομάδες. Έπαψα να ανησυχώ για αυτόν, πλέον δεν είναι απαθής και τα καταφέρνει μόνος του. Το συνιστώ οπότε και στη μητέρα σου.

Άννα

@Νίκος σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα κάνω δώρο λοιπόν στη μητέρα μου αυτή τη θεραπεία.

Ελένη

την εφάρμοσα και εγώ και αναζωογόνησα την ακοή μου κατά 15 χρόνια :) Την συνιστώ σε όλους

Εύη

θα την χρησιμοποιούσα αμέσως, αλλά έχω τους φόβους μου αν λειτουργεί σίγουρα. Έχω ξοδέψει ήδη αρκετά χρήματα σε αναποτελεσματικές μεθόδους

Εύη

μόλις διάβασα ότι αυτή η αγωγή διαθέτει τριπλή εγγύηση ικανοποίησης, οπότε δεν υπάρχει φόβος. Θα την δοκιμάσω στον εαυτό μου και ελπίζω να με βοηθήσει :)

Αντώνης

Είμαι σχετικά νέος (36 ετών) και δεν παραπονιέμαι για την ακοή μου, αλλά δουλεύω σε χώρο με πολύ θόρυβο και έτσι χρησιμοποιώ το Nutresin Herbapure Ear για προφύλαξη. Επειδή προλαμβάνει την απώλεια ακοής. Αν κάποιος οπότε δουλεύει σε μεγάλο θόρυβο του το συνιστώ.

φελίξ

περιμένω το πακέτο με την αγωγή, σύντομα θα γράψω σχετικά με τα αποτελέσματα